Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Tüm yangın kasası ve kanatları yüce lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında yapılabilecek sıva onarımı ve boya meslekleri yüz baplar zarar görmez.

Yangın kapısı kilidi inanma kilidi olarak malum ve bapnın içeriden hariçya güzel açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında yakın bir teknik ile yerleştirilmesi, yangın simultane kullanımı kolaylaştırır.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en yüksek kalite ve en elverişli bedel politikamıza usturuplu olacak şekilde üretilir.

Yangın en cafcaflı riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, âdemoğlu tahliye sıkıntısızışı ve yangının dağıldığı alanların kontrol altında tutulması yaşamsal önem taşımaktadır.

Isıya dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından çevredır. İmalat vesair kapı imalatları üzere değildir. Nazarıitibar edilmesi gereken noktalar vardır.

Güvenlik: Evgin çıkışa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına ehil olmamalıdır. Acil durumlarda bapların her an zahir olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

Montaj sürecinde teknik olarak tüm kurallara mutabık şekilde yerleştirilen hiçbir kanatlı yangın kapısı, dışarı dosdoğru açılacak şekilde kullanılır.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala kötü yangın kapısı sızdırmaz olduklarını mazbut kontroller ile denetlemek ve muayene etmek değerlidir.

Bu doğrultuda ülke de özen veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine yaraşıklı bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara orantılı olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Böylece imalattan kullanıma derece sabık sürecin sonucunda insanları sağlamlıklı şekilde zemine ulaştırma amacına ulaşılmış evet.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlamış olurında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok altın hale getirmiştir.

Yangın Merdiveni Kapısı Kesinlikle Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanoğluın bir tehlike anında kolay ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını esenlayacak bünyeda olmalıdır.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil geçmek, projenize iyi boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sayesinde emin mekanlar oluşmasına katkı getirmek sinein İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mütehassıs personelimiz ile yargılama mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page